Autoverhuurkantoor

Een variatie van de gemeenschappelijke Lorem ipsum tekst wordt sinds de jaren 1960 of eerder [1] om een ​​vulmiddel tekst te bieden tijdens zetwerk.

De tekst is afgeleid van delen 1.10.32-3 van Cicero's De bonorum et finibus malorum (op de grenzen van de waren en kwaad, of als alternatief [Over] Het doel van goed en kwaad) [3] De oorspronkelijke passage begon:. Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit (Vertaling: "Noch is er iemand die houdt van pijn zelf, omdat het pijn en daarom wil verkrijgen"). Het is niet precies bekend wanneer de tekst zijn huidige standaardformulier verworven, het kan zijn geweest tot in de jaren 1960. De bron van de passage werd ontdekt vóór 1982 door Richard McClintock, een Latijns-geleerde die was de publicaties directeur van Hampden-Sydney College in Virginia, door te zoeken naar citings van het zelden gebruikte Latijnse woord "consectetur" in de klassieke literatuur. [1] [4] Hij heeft er onlangs op gewezen [5] dat de fysieke bron van de Lorem Ipsum tekst kan de Loeb Classical Library Edition (gepubliceerd in 1914) van de De Finibus, waar de Latijnse tekst pagina 134 wordt afgesloten met "Neque porro quisquam est qui doe-"en begint pagina 136 met onze tekst," Lorem ipsum (ev). ... ", wat suggereert dat de kombuis type van die pagina is krabbelde de dummy tekst herkennen we vandaag de dag te maken. Dit suggereert, maar bewijst niet, dat "Lorem ipsum" kunnen zijn gebruikt als dummy tekst vóór de overdracht Letraset vellen populair is.

De tekst heeft geen gevallen van de letters K, of Z (niet ongewoon als gevolg van de letters 'gebruik van de eerste plaats als een vertaling van de Griekse woorden), noch de letter W, want het was geen onderdeel van de klassieke Romeinse alfabet.

 

 

 

Independent House for Rent